Vrije betaling

Voor ReiKi gerelateerde tijd en inzet hanteer ik vrije betaling, wat inhoudt dat je als particuliere deelnemer voor al mijn groeps- en individuele activiteiten zelf een prijs mag vaststellen op basis van jouw draagkracht. De betaling doe je aan het einde van elke activiteit. Als je een afstandsactiviteit of introductie (4 sessies in 2 weken) boekt, dan doe je de betaling minimaal 2 dagen vóór deze activiteit op bankrekeningnummer NL09 KNAB 0723 161 224 ten name van A.J. Erkendiep. Voor zakelijk gelden wel vaste tarieven. Vrije betaling betekent niet gratis, want ik heb uiteraard mijn kosten voor huur, internet, verwarming, verzekering, materialen, etc.  Alleen wil ik geen vaste prijzen meer hanteren, waardoor ik vrijwel iedereen die dat wenst kan begeleiden naar innerlijke vrede, harmonie en daardoor een (besef van een) leven in overvloed.

Nazorg en ondersteuning

Na een workshop, cursus of individuele sessie kunnen er vragen zijn. Uiteraard verleen ik een stukje nazorg en ondersteuning door het beantwoorden van enkele korte vragen via email, app of sms. Mochten er daarna nog vragen zijn, dan zal ik voorstellen een afspraak te maken op basis van vrije betaling, voor een sessie via telefoon of Skype of op locatie in Den Haag.
Richtprijzen per 1 februari 2020 Omdat veel mensen dit prettiger vinden heb ik besloten richtprijzen (inclusief 21% b.t.w.) hieronder aan te geven. Een richtprijs houdt in dat meer of minder ook mogelijk is, dus naar draagkracht.
  • Individuele sessie van ca. 1,5 uur: € 20-70 (ook via tel. of skype)
  • Workshop van 3 uur: € 25-60
  • Workshop Intuïtieve Stembevrijding (2,5 uur): € 20-60
  • Cursus/inwijding Usui Reiki graad 1+2 samen:  € 60-120
  • Inwijdingen Kundalini Reiki (3 graden): € 20-60 per graad
  • Terugkom- en Intervisiedagen: € 10-30 per keer
  • Lezingen: € 10-20
Voor alle activiteiten is het mogelijk een factuur te ontvangen. Ik heb geen bewijs van je nodig voor het vaststellen van jouw draagkracht. Alles vindt plaats op basis van vertrouwen.
Diepekern Reiki en Kundalini